terug

Refresh magazine

Een aantal keren per jaar overdonderend binnenkomen bij je klanten? Met een magazine dat op de deurmat valt en waarin ze direct beginnen te lezen? Wow!

De wowfactor is iedere keer het uitgangspunt voor het opmaken en vormgeven van Refresh, het magazine van Aartsenfruit. Iedere editie heeft een thema. Na een effectieve brainstorm met het redactieteam aan de klantzijde wordt de basis van het magazine door ons ontworpen en gevisualiseerd. Naast een prachtig ontwerp en een foutloze opmaak zorgt ons redactieteam ook voor een uitstekende begeleiding bij o.a. fotografie en copywriting. Daarna start de dtp-opmaak van het magazine. Foutloos en taaltechnisch 100% in orde: dat spreekt vanzelf. Het drukken en het versturen van het magazine regelen we ook. De Refresh vers van de pers in je hand houden is iedere keer een feestje. Daar doen we het voor!

Wil jij een magazine voor jouw merk of organisatie maken, neem dan contact met ons op! Bel vandaag nog 076 - 501 55 50, leuk!


lees meer

Gerelateerde diensten

Vormgeving & opmaak

Informatie aanvragen

aanvragen
Refresh magazine
Refresh magazine
Refresh magazine
Refresh magazine

Media

Refresh magazineRefresh magazineRefresh magazineRefresh magazine

Opdrachtgever

Aartsenfruit Product: Groenten en fruit Markt: Global Doelgroep: Trade

Projectteam

Hans de Regt
gerelateerd werk
Promotie: Aartsenfruit owns the 10 Promotie: Aartsenfruit owns the 10 aartsenfruit singelloop Wervingscampagne Aartsenfruit Wervingscampagne Aartsenfruit wervingscampagne
aartsenfruit
150 jaar Sophia! 150 jaar Sophia! 150
jaar sophia!
Meer werk
meer

Informatie aanvragen

Verzenden
Schoonhout 40 - 4872 ME Etten-Leur - Nederland
T: +31 (0)76 - 501 55 50 - E: info@just-in-case.nl
Website: www.just-in-case.nl