terug

Huisdier Vakantie App

Stel je hebt een hond of een kat die je niet alleen thuis wilt laten als je op vakantie gaat. Een kennel vind je ook geen optie. Dan neem je hem toch gewoon gezellig mee! Maar waar moet je dan allemaal op letten?

Onze klant Novartis Animal Health is een toonaangevend farmaceutisch bedrijf met vestigingen in 140 landen. De klant constateerde dat er vrij weinig informatie te vinden is over hoe je je huisdier kunt voorbereiden op een reis naar het buitenland. Wilden wij over dit vraagstuk meedenken? En bedenken hoe de informatie het beste naar honden- en kattenbezitters kan worden gecommuniceerd?

Het overgrote deel van de doelgroep van Novartis beschikt over een smartphone. Meer dan 60% van alle Nederlanders heeft er immers een. Het idee van de app is geboren! De branding van de app is summier gehouden zodat de gebruiker de app echt als informatieve tool met meerwaarde ervaart. Zo springt Novartis Animal Health positief in het oog van de gebruiker. En het werkt! Mede dankzij een grote campagne is de app in vier maanden tijd al 1.500 keer geïnstalleerd!

Is een goed ontwikkelde app ook dé oplossing voor jouw vraagstuk?
Bel 076 - 501 55 50 en maak vrijblijvend een afspraak!


lees meer

Gerelateerde diensten

Apps ontwerpen & bouwen

Informatie aanvragen

aanvragen
Huisdier Vakantie App
Huisdier Vakantie App
Huisdier Vakantie App

Media

Huisdier Vakantie AppHuisdier Vakantie AppHuisdier Vakantie App

Opdrachtgever

Novartis Animal Health Product: Huisdiergeneesmiddelen Markt: Nederland Doelgroep: B2B, B2C

Projectteam

Hans de Regt
meer

Informatie aanvragen

Verzenden
Schoonhout 40 - 4872 ME Etten-Leur - Nederland
T: +31 (0)76 - 501 55 50 - E: info@just-in-case.nl
Website: www.just-in-case.nl